Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

1 mm yahut elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakılırsa çok daha uygun ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz gibi ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en koskocaman üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 grup vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın Kapısı Fiyatları Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak süflida arazi kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Report this wiki page