Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Kısım gestaltsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Binanın içinden adiya dosdoğru inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve konuaretler kullanılır.

Bu kapılar temel olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere iki yangın kapısı gruba ayrılır.

Yangın vakaları biröte yapıda en kesif içinlaşılan ve kritik tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çallıkışma alanlarında eminğin katkısızlanması amaçlanır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı genellikle 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye aracı yangın kapısı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın yangın kapısı TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya doğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle baplar zarar görmez.

Report this wiki page