Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler ortada, dik ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın kenarı sıra yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz lüks ziyan vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu nedenle şayet binanız bâtınin yangın bapsı Adana, yangın bapsı Osmaniye kadar etüt konstrüksiyonyorsanız öncelikle mafevkda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalısınız.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların huzurı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik anında bapnın çabucak açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve diğer kıpırdakların yangın veya rastgele bir acil hava esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, konstrüksiyonlması ıztırari, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde makam almaktadır.

Dizayn olarak başkalık göstermekle birlikte ortak özellikleri, dayanıklı ve pek örgüda olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı Yangın çıkış kapısı istanbul duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sertifikasız yangın kapıları da yaraşır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir almaşık sunar.

Model Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı silsile otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı olur.

Binaların konstrüksiyonsına normal kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page